Even een update….

Het was druk de afgelopen maanden, maar dan wel op een positieve manier.

Na de succesvolle runderclinic in Pesse besloten we de koe bij de horens te vatten (flauw, ik weet het) en meteen maar onze eerste koeienclinic voor het Duitse Rundercertificaat te organiseren. Een intensief, maar heel gezellig weekend. Vier combinaties mochten na twee zware trainingsdagen, 2 uur theorieles en een examen hun Rundercertificaat in ontvangst nemen. Proficiat!

Zowel op de Equitana als op Nordpferd 2019 mocht Ton als gastruiter meerijden met de Duitse W.E. vereniging (WED) Intensieve dagen maar ontzettend leuk om te doen. Het leverde heel veel positieve reacties op en daar krijg je ook weer heel veel energie van.

Ondertussen werden er ook nog steeds dressuurwedstrijden gestart. In januari begonnen we met het nieuws dat Ton met Epona’s Staccato het eerste winstpunt in het ZZ-licht had gehaald. En toen ging het ineens heel erg hard. Binnen 5 wedstrijden waren alle punten binnen en mogen ze nu al ZZ-zwaar gaan starten. Het blijft prachtig om te zien hoe Staccato blijft groeien in alles wat hij doet!

Ook Epona’s Pilo is inmiddels af en toe weer in de dressuurring te vinden. Niet te vaak want zijn voorkeur ligt duidelijk bij de Working Equitation maar hij heeft inmiddels wel zijn eerste winstpunt in het Z gehaald. 🙂

Mooie ontwikkelingen dus allemaal. We tellen onze zegeningen!

 

Facebooktwitterredditmail rss

Reageren is niet mogelijk