Succesvol NK Working Equitation

Op 12, 13 en 14 juli jl nam ik deel aan de Nederlandse Kampioenschappen Working Equitation in Hulten. Zowel Epona’s Staccato als Epona’s Pilo bracht ik uit in de hoogste klasse (Masters) en beide jongens deden het geweldig! Pilo, na een jaar geen wedstrijden gelopen te hebben, deed het toch boven verwachting en we sleepten zelfs de titel Nederlands Kampioen Runderwerk in de wacht! De dressuur en trails waren nog niet op zijn oude niveau maar hij deed verschrikkelijk zijn best en ik heb er alle vertrouwen in dat hij weer in de lift zit.

Epona’s Staccato vond het schijnbaar tijd dat hij de titel weer kreeg want hij deed het werkelijk fantastisch! Dressuur en stijltrail boven de 70 % en de speed… wauw wat ging dat lekker! De eerste kwalificatiepunten voor het EK zijn binnen en ook de titel Overall Nederlands Kampioen mochten we weer in ontvangst nemen. Iets om ongelofelijk trots op te zijn!!!
(foto: Trijntje Klomp)

 

Facebooktwitterredditmail rss

Reageren is niet mogelijk