Maatregelen rondom Corona-virus

Ook wij krijgen heel veel vragen of de lessen nog wel door kunnen gaan in deze bizarre tijd. Voor nu geldt dat privélessen kunnen en mogen doorgaan zolang uiteraard de veiligheigheids eisen (afstand, hygiëne) worden toegepast. Handen schudden en contant betalen doen we dus even niet. Voor Working Equitation lessen geldt dat ik nu geen gebruik maak van obstakels die door de ruiter met de hand moeten worden aangeraakt.
Mocht je last hebben van hoest, verkoudheid etc, dan verschuiven we de les graag even naar later.😊

Mocht je nu extra tijd hebben om te trainen en zou je eens willen proberen of mijn manier van lesgeven bij je past, neem dan gerust contact met me op. Dan kijken we of ik binnenkort bij jou in de buurt ben.
Het zijn bizarre tijden… Laten we vooral gezond blijven 🌺

Facebooktwitterredditmail rss

Reageren is niet mogelijk