Verhuisbericht

“Ooit”….
Ooit zou er weer een plek komen waar we letterlijk en figuurlijk meer ruimte zouden krijgen voor de paarden, maar ook voor het bedrijf. “Ooit” zou er voor Ton weer de mogelijkheid komen om zijn lessen, trainingen en opleidingen uit te voeren op een plek waar hij in alle rust kan werken en waar zijn manier van met paarden leven en werken beter tot zijn recht komt. En nu is het zowaar “ooit”!
Op 1 juni verhuizen we naar het prachtige Hulshorst op de Veluwe. Ons nieuwe adres is: Poppeswegje 32, 8077 RT Hulshorst. Het bedrijf zal daar gewoon verder gaan; lessen, trainingen, bootcamps en opleidingen (en prachtige buitenritten!) en genoeg ideeën om uit te breiden. Ook de clinics en lesroutes gaan gewoon verder. (Alleen zal Ton nu vaker wat vroeger thuis zijn) We zijn er klaar voor!
Uiteraard gaan alle reeds afgesproken lessen in Emmen gewoon door! De mensen die bootcamps en lessen hebben afgesproken na 1 juni, krijgen van ons nog apart bericht. Maar ook die zullen gewoon kunnen doorgaan. 

Facebooktwitterredditmail rss

Reageren is niet mogelijk