Intensieve trainingsweken

Nieuw in ons aanbod zijn de Intensieve Trainingsweken voor zowel paard als ruiter. Het is nu mogelijk om uw paard voor een bepaalde periode (minimaal 1 week) bij ons te stallen waarbij u driemaal per week privéles van Ton krijgt. Indien gewenst kan het paard daarnaast ook nog 1 of 2 maal per week door Ton worden getraind.

Uw paard wordt uitstekend door ons verzorgd en u kunt (wanneer u niet in de omgeving van Hulshorst woont) er voor kiezen om gebruik te maken van één van de vele overnachtingsmogelijkheden op de Veluwe. 

Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens uw vakantie uw paard bij ons te stallen waarbij hij 5 x per week door Ton getraind zal worden.

Met de Intensieve Trainingsweken kunt u in korte tijd werken aan zaken waar u anders misschien maanden over zou doen: Een bepaalde discipline (beter) onder de knie krijgen, werken aan zwaardere oefeningen (denk bijvoorbeeld aan wissels, pirouettes), uw houding en zit verbeteren, ongewenst gedrag van het paard oplossen, onzekerheid/angst voor paardrijden overwinnen, enzovoorts. We maken voor iedereen een programma op maat. 

Voor informatie en / of reservering kunt u hier contact met ons opnemen.

Reacties zijn gesloten.