Working Equitation

 

Working Equitation is een fantastische sport voor zowel ruiter als paard. Veelzijdig, spannend, uitdagend. Tijdens de trainingen zie ik de meest “gesloten” paarden zich weer openstellen. Ze worden  uitgedaagd om met de ruiter mee te denken. Op en top een team vormen met je paard is de grootste uitdaging van deze sport.

Ik ben zelf fanatiek WE-wedstrijdruiter en maak deel uit van het A-kader van de Working Equitation Holland. Daarnaast train ik met heel veel plezier het jeugdteam. Met mijn paarden Epona’s Pilo en Epona’s Staccato (foto) rijd ik in Nederland op het hoogste niveau. In 2016 werd ik met Staccato voor het eerst Nederlands Kampioen in de Masterklasse. In 2017 en 2018 wist ik met Epona’s Pilo deze titel nogmaals te behalen en in 2019 won ik de titel wederom met Staccato. Ook internationaal zitten we in de lift; met als hoogtepunt dit jaar een 6e plek tijdens Pferd International in Munchen.

Elk paard en elke ruiter kan deze sport beoefenen. Of je nu streeft naar het hoogste niveau of gewoon veel plezier wilt hebben bij een eenvoudige introductie-wedstrijd. Ik nodig je uit om het eens te proberen.

Wil je een les voor jezelf of een clinic op locatie neem dan gerust contact met mij op.

 

Reacties zijn gesloten.