Wereldkampioenschap Working Equitation

Het WK Working Equitation zit erop en mensen, wat was het een geweldige ervaring!!! Team Holland deed het echt heel goed en we eindigden op een hele mooie 6e plaats. Individueel ook nog een 4e plek bij de koeien en als die ene koe niet zo eigenwijs was geweest om over de lijn te gaan dan had dit zelfs nog een plek op het erepodium kunnen worden. Maar ook dat hoort bij deze sport; soms heb je gewoon een beetje pech.

Grote (en zeer terechte!) winnaar was ons buurland Duitsland. Zij wonnen voor het eerst in de geschiedenis van Portugal en mogen zich nu Wereldkampioen Working Equitation noemen. Zover zijn wij nog lang niet maar we zijn absoluut op de goede weg! Al met al zeer trots en tevreden met dit resultaat.

Het mooiste van dit tournooi? Dat was toch wel het feit dat we er stonden met een (h)echt team. Ruiters, paarden, coach, bestuur, begeleiders en niet te vergeten het                                                      “oranjelegioen” op de tribunes. Nederland heeft absoluut van zich laten horen!

(foto Pawsartist)

rss
Facebooktwitterredditmail 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *