Opleiding Paarden Bewegingstherapeut weer van start!

In oktober zal de opleiding Paarden Bewegingstherapeut weer van start gaan! Na een korte pauze waarin we de opleiding en het cursusmateriaal een up-grade hebben gegeven is iedereen er weer helemaal klaar voor. Op dit moment zijn we nog druk in gesprek met de locatie en gastdocenten over de definitieve data. De locatie is reeds bekend: Hippisch Centrum Emmen zal onze nieuwe thuisbasis worden. Een prachtige locatie waar we zowel in de winter als in de zomer van alle gemakken voorzien zijn. Een mooie cursusruimte, meerdere binnen- en buitenbakken, aanwezigheid van paarden om te oefenen en de mogelijkheid om paarden van buitenaf te stallen. Verder zijn er in deze omgeving ruim voldoende, betaalbare overnachtingsmogelijkheden. We zijn heel blij dat we gebruik mogen gaan maken van deze locatie en hopen dat de nieuwe cursisten zich hier ook snel thuis gaan voelen.

Heb je interesse in de opleiding? Neem contact met ons op en je ontvangt van ons alle benodigde informatie.  We hopen jullie in oktober te mogen ontvangen!

Facebooktwitterredditmail rss

Reageren is niet mogelijk